De tweede week van Jamuary is altijd bijzonder. Dat is namelijk het moment waarop onze woonplaats Groningen gastheer is van een van de grootste showcase festivals met Europese muziek als focus. Eurosonic is awesome en we zijn trots op het feit dat we er dit jaar weer deel van uitmaken als officiële partner. 

Chordify x Eurosonic op de Vismarkt

Wat kun je van ons verwachten? Dat hangt ervan af. Als je voor deze gelegenheid naar Groningen komt, kun je ons donderdag, vrijdag en zaterdag vinden op de Vismarkt. Daar zullen wij samen met onze vrienden van IDK in een glazen studio live-sessies opnemen met door ons geselecteerde muzikanten uit de line-up van dit jaar. Best tof, helemaal gratis en het creëert die lekker intieme sfeer waar je soms zo naar kan verlangen tijdens een groot festival. 

Als je je afvraagt wie er op onze lijst staat, kondigen we met trots de artiesten aan die we gaan opnemen: 

Donderdag 16 januari
15 uur The Howl and The Hum
17 uur Nathan Ball (read the interview with him here)
 
19 uur Sorcha Richardson 

Vrijdag 17 januari
11:30 / 12:00 uur The Snuts
14 uur Bad Nerves 
16 uur Seed to Tree
18 uur Black SEA Dahu

Zaterdag 18 januari
12 uur Them Dirty Dimes
14 uur The Vices (Read the interview with them here
16 uur Cashmyra
18 uur Phole

Alle tijden zijn indicatief en afhankelijk van opbouwtijden, etc. Kijk op ons Eurosonic Channel voor alle acts die wij aanbevelen. En natuurlijk spreekt het voor zich: als je in de buurt bent, wees dan niet verlegen, kom langs om even hoi te zeggen.

IDK sessies

Maar wat als je niet in de stad bent? Geen zorgen! Net als vorig jaar zullen we alle interviews en live sessions met de artiesten in onze blog delen in de weken die volgen op Eurosonic. Benieuwd naar de acts die IDK heeft opgenomen in de containerstudio? Mooi, want die sessies zijn een klik van je verwijderd. 

Om je geheugen wat op te frissen zijn hier een paar namen die we in 2019 hebben opgenomen. Herinner je je Vivii uit Zweden en de Belgische Whispering Sons nog? Bekijk hun sessies op het IDK YouTube-kanaal en bereid je voor op meer van dit. Want Eurosonic 2020 zal zo lit zijn als nooit tevoren. Happy jamming!

Similar Posts: